OCC Promo site

Je eigen profielen, schrijven, voorzien van foto's, samenstellen, aanmaken, uploaden en zelf adverteren, dat kan nu ook met deze nieuwe site van OCC.

Handmatig promoten dus, via advertentie sites. Dit is geen simpel en eenvoudig werk, er komt een hoop bij kijken. Bovendien vergt het een aardige investering in tijd en je moet zeer georganiseerd kunnen werken.

Deze baan is alleen geschikt voor mensen die er of ervaring in hebben, of voor mensen die zeer goed met een computer overweg kunnen en snel hun weg weten te vinden en handig zijn met internet en allerlei online trucjes.

Het bedrijf kan je wel op weg helpen en ook van tips voorzien zoals welke advertenties sites goed werken, welke tool je nodig hebt om foto's te spiegelen en dat soort dingen, maar de genoemde basisvaardigheden zijn wel essentieel.

Bovendien moet je echt een volhouder zijn en er in geloven. Bij handmatig promoten duurt het door allerlei factoren echt wel even voor het vruchten gaat afwerpen. Daar staat tegenover dat je er op termijn dan ook echt goed geld mee kan verdienen. Eén goede klant op een van je profielen kan immers al honderden berichten per maand opleveren. Blijf je doorbouwen en haal je steeds meer klanten binnen op je profielen dak kan dat hard oplopen!

Verdiensten:

Elk betaald bericht van een klant op een van jouw profielen 15 eurocent
Dat is dus alleen het ontvangen bericht. Stel dat je ook als operator op OCC zou werken, dan verdien je ook nog eens 15 eurocent per verstuurd antwoord!

Status: direct beschikbaar

Chat Engine CE3

Ook op deze site kun je geld verdienen met handmatig promoten.

CE3 is een kant en klaar promoting systeem waar je alles in één systeem bij elkaar hebt en kunt regelen. De foto's uploaden, je profiel aanmaken, direct gekoppelde, bijbehorende email adressen, controle tools, alles is beschikbaar.

Voor dit complete en simpel te gebruiken promoting systeem zoeken we met name mensen die al ervaring hebben met het CE3 pakket of mensen die echt al ervaring hebben met promoten met andere min of meer klant en klare systemen en die zelf snel de weg weten te vinden in een dergelijk systeem. Het bedrijf biedt namelijk geen verdere ondersteuning, maar als je weet hoe promoten werkt mag dat geen probleem zijn.

Verdiensten: 15 eurocent voor elk binnenkomend betaald bericht op een van jouw profielen

Bij CE3 is er geen mogelijkheid om ook zelf te antwoorden op de binnenkomende berichten

Status: direct beschikbaar