VRIJE INLOG

24/7 beschikbaar

BETALING
Uitbetalende instantie: LAMR.
Periode: maandelijks, eerste week van de maand.
Minimum voor uitbetaling: alle landen 100 euro
Invoice: maandelijks.
Minimum uitbetaling indien je stopt met het werk: 25 euro voor IBAN/EU rekeningen. Voor alle overige landen/rekeningen is dit afhankelijk van het totaal van de bankkosten per land. Als de kosten hoger zijn dan je tegoed, heeft uitbetalen uiteraard geen zin.
Bijzonderheden: voor sommige landen kan het gunstig zijn om de bankkosten aan de kant van de verzender af te trekken, je houdt dan meer geld over aan de transactie. LAMR biedt deze mogelijkheid, dus informeer bij het bedrijf.
Voor algemene vragen over bankzaken en kosten, check onze informatie pagina's onder het menu 'INFO'.

MINIMUM EIS
Je wordt geacht minimaal 500 berichten per (kalender)maand te verwerken (op basis van ca. 125 berichten per week).
Je bent freelancer, als freelancer heb je een opdracht, neem je de baan aan dan neem je dus ook de opdracht aan. Hou jij je niet aan die opdracht, dan zal het bedrijf je account sluiten. Kun je op enig moment niet werken (ziek, vakantie, tentamens), neem dan altijd vooraf (vakantie, tentamens) of anders onmiddellijk (ziekte) contact op met het bedrijf. Kom nooit achteraf met smoesjes of richting einde van de maand met 'ik ga mijn target niet halen want'. Dat wordt ook niet geaccepteerd als jij bij een bakker werkt, de overheid, in een kledingwinkel of welke baan dan ook. En dus ook niet bij dit bedrijf.

KWALITEIT EN REGELS
Uiteraard wordt er van je verwacht dat je goed werk levert, je aan de regels houdt en je de taal waarin je werkt fatsoenlijk beheerst. De regels kunnen op specifieke onderdelen wel van bedrijf tot bedrijf verschillen, maar de basisprincipes zijn altijd gelijk. Voor de algemene regels (ook handig om even door te nemen voor je een test gaat maken) check de pagina 'Regels' in het menu 'INFO'.


Staffel op maandbasis (kalendermaand)

Verdiensten per bericht:

501 - 1000 berichten

----

10 eurocent

1001 - 2000 berichten


11 eurocent

2001 - 3000 berichten


12 eurocent

3001 - 4000 berichten


13 eurocent

4001 of meer berichten


14 eurocent

Pokes


08 eurocent

Belangrijk: voor je staffel wordt gekeken naar het totaal aantal berichten dat je hebt verwerkt. Stel je hebt 1400 normale berichten verwerkt en 800 pokes, dan verdien je dus met je pokes 8 cent (dus 800 x 8 cent). Maar voor je normale berichten kijk je in de staffel naar het totaal aantal berichten (pokes + normale = 800 + 1400 = 2200. En 2200 in de staffel is 12 cent). Met je normale berichten verdien je dan dus 1400 x 12 eurocent (en niet 1400 x 11).

Weekend bonus: nee
Avond bonus: nee
Maandelijkse bonus: ja

MAANDELIJKSE BONUS
De maandelijkse bonus is gebaseerd op je antwoordpercentage. De hoogste score wint. Er is een bonus voor de top drie bij zowel normale berichten als voor de pokes.
Normale berichten: 1e plaats 100 euro, 2e plaats 75 euro, 3e plaats 25 euro.
Voorwaarden: je hebt minimaal 1000 normale berichten verwerkt (kalendermaand) en je antwoordpercentage is 80% of hoger.
Pokes: 1e plaats 50 euro, 2e plaats 25 euro, 3e plaats 10 euro.
Voorwaarden: je hebt minimaal 1000 pokes verwerkt (kalendermaand) en je antwoordpercentage is 20% of hoger.

Het zal je misschien opgevallen zijn dat onze staffel pas bij 500 berichten begint. Dat heeft dus te maken met deze minimum eis. Helaas worden wij heel vaak geconfronteerd met mensen die van alles beloven, maar vervolgens nauwelijks wat doen en ook niet afmelden. Dit zijn freelance banen, als freelancer heb je een opdracht, neem je de baan aan dan neem je dus ook de opdracht aan. En dat is 500 berichten verwerken per kalender maand. Wij, maar ook de bedrijven waar we voor werven, zitten totaal niet de wachten op mensen die vervolgens 87, of 123 of 237 berichten in een maand verwerken. Als je geen tijd hebt voor een baan, solliciteer dan niet. En als je zo onprofessioneel bent dat je de moeite nog niet eens kan of wil nemen, je direct even af te melden als je niet kunt werken, dan ben je gewoon nog niet geschikt om een betaalde baan aan te kunnen en je eigen verantwoordelijkheid te dragen.
Om er voor te zorgen dat we niet constant dezelfde mensen krijgen die hun afspraken niet nakomen en de zoveelste kans willen, geldt per 1 juni 2022 daarom het volgende:

0 - 125 berichten

----

3 cent

----

3 maanden blok

126 - 250 berichten


4 cent


2 maanden blok

251 - 375 berichten


5 cent


1 maand blok

376 - 499 berichten


6 cent


geen blok, maar wel zonde,
want bij 500 berichten,
de minimum eis, is de
betaling 4 cent hoger

Dit geldt dus voor de live berichten, pokes zijn gewoon 8 cent.

En dit geldt alleen voor een hele kalendermaand. Heb je je netjes afgemeld dan wordt dit genoteerd, de bedragen gelden dan wel, maar je krijgt geen blok.
Tip: ben je dus nieuw en begin je pas in de loop van de maand, tik dan zoveel mogelijk pokes, die zijn gewoon 8 cent, en ga pas voor de live berichten in de nieuwe maand. Ben je pas ingewerkt kort voor de start van de nieuwe maand, tik dan alleen pokes of geen aan de coach aan dat je er dan voor kiest om pas op de 1e van de nieuwe maand te beginnen. Wij weten niet hoeveel je per dag werkt en hoe snel je werkt dus die beslissing dien je voor je zelf maken.

Nogmaals en even voor alle duidelijkheid en voor dat we nu opmerkingen gaan krijgen over uitbuiting en belachelijke tarieven. Wij willen dus helemaal niet dat jij je aanmeldt voor een freelance baan en met allerlei redenen komt waarom je niet kan werken. Het gaat hier puur om het minimum van 500 berichten, er zijn zat mensen die er 1000 of meer per maand doen, of zelfs 3500 live berichten, of zich richten op pokes en er daar 3300 van tikken. En als jij weet dat je volgende maand tentamens hebt of naar het binnenland moet, kun je je gewoon voor 4 weken afmelden en heb je nergens last van. Als jij gewoon je werk doet waarvoor je bent aangenomen, dan kan er nooit een probleem zijn.