OP ZOEK NAAR FREELANCERS VOOR UW BEDRIJF?

Heeft u ook freelancers nodig voor uw chat of bedrijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op en mail ons op wow@worldonlinework.net .
Wij beschikken over een zeer groot adressenbestand met vele duizenden freelancers, Nederlandstalig, Spaanstalig, Engelstalig en nog vele andere talen. Dagelijks melden tientallen nieuwe mensen zich bij ons aan. We hebben daarnaast een enorm netwerk op sociale media om snel nog meer nieuwe mensen aan te kunnen trekken.
Niet alleen voor chatoperators, maar ook voor supervisors & coaches, trainers, promoters, profielschrijvers, helpdeskmedewerkers en vertalers kunt u bij ons terecht. Tevens kunnen we snel een slagvaardig team optuigen om het management van uw chat of bedrijf te ondersteunen, de statstieken te verwerken en de complete invoicing te verzorgen. Snel, accuraat en foutloos. Of een team samenstellen om nieuwe mensen volgens uw regels te trainen en/of het berichtenverkeer te controleren. Ook de uitbetaling van uw freelancers kunnen wij zelf, of via een van onze partners, verzorgen.
Wij houden altijd alles in eigen hand en werken niet met studio's, subcons of tussenpersonen en dergelijke.
En niet onbelangrijk, wij beschikken over een grote, exclusieve, internationale blacklist van personen die u als bedrijf maar al te graag buiten de deur houdt. Tevens beschikken wij over eigen database systeem, gebouwd in SQL, waarin alles per bedrijf bijgehouden kan worden, zoals actieve en niet actieve werknemers, vakanties, afspraken voor trainingen, gemelde fouten, ontslag, aanmeldingen, blacklisters enzovoorts. Hiermee kunnen wij ook onze of uw supervisors, specifiek toegang geven met rechten op elk niveau, zodat ook alles voor u transparant blijft.
We zijn al meer dan 15 jaar zowel nationaal als internationaal actief en met veel van onze klanten doen we al jarenlang zaken.
World Online Work is een Kamer van Koophandel gerigistreerd bedrijf.