VRIJE INLOG

24/7 beschikbaar

BETALING
Uitbetalende instantie: LAMR.
Periode: maandelijks, eerste week van de maand.
Minimum voor uitbetaling: alle landen 100 euro
Invoice: maandelijks.
Minimum uitbetaling indien je stopt met het werk: 25 euro voor IBAN/EU rekeningen. Voor alle overige landen/rekeningen is dit afhankelijk van het totaal van de bankkosten per land. Als de kosten hoger zijn dan je tegoed, heeft uitbetalen uiteraard geen zin.
Bijzonderheden: voor sommige landen kan het gunstig zijn om de bankkosten aan de kant van de verzender af te trekken, je houdt dan meer geld over aan de transactie. LAMR biedt deze mogelijkheid, dus informeer bij het bedrijf.
Voor algemene vragen over bankzaken en kosten, check onze informatie pagina's onder het menu 'INFO'.

MINIMUM EIS
Je wordt geacht minimaal 500 berichten per (kalender) maand te verwerken (op basis van ca. 125 berichten per week).
Je bent freelancer, als freelancer heb je een opdracht, neem je de baan aan dan neem je dus ook de opdracht aan. Hou jij je niet aan die opdracht, dan zal het bedrijf je account sluiten. Kun je op enig moment niet werken (ziek, vakantie, tentamens), neem dan altijd vooraf (vakantie, tentamens) of anders onmiddellijk (ziekte) contact op met het bedrijf. Kom nooit achteraf met smoesjes of richting einde van de maand met 'ik ga mijn target niet halen want'. Dat wordt ook niet geaccepteerd als jij bij een bakker werkt, de overheid, in een kledingwinkel of welke baan dan ook. En dus ook niet bij dit bedrijf.

KWALITEIT EN REGELS
Uiteraard wordt er van je verwacht dat je goed werk levert, je aan de regels houdt en je de taal waarin je werkt fatsoenlijk beheerst. De regels kunnen op specifieke onderdelen wel van bedrijf tot bedrijf verschillen, maar de basisprincipes zijn altijd gelijk. Voor de algemene regels (ook handig om even door te nemen voor je een test gaat maken) check de pagina 'Regels' in het menu 'INFO'.

Staffel op maandbasis (kalendermaand)

Verdiensten per bericht:

0 - 500 berichten

------

06 eurocent

501 - 1000 berichten


10 eurocent

1001 - 2000 berichten


11 eurocent

2001 - 3000 berichten


12 eurocent

3001 - 4000 berichten


13 eurocent

4001 of meer berichten


14 eurocent

Pokes


08 eurocent

Belangrijk: voor je staffel wordt gekeken naar het totaal aantal berichten dat je hebt verwerkt. Stel je hebt 1400 normale berichten verwerkt en 800 pokes, dan verdien je dus met je pokes 8 cent (dus 800 x 8 cent). Maar voor je normale berichten kijk je in de staffel naar het totaal aantal berichten (pokes + normale = 800 + 1400 = 2200. En 2200 in de staffel is 12 cent). Met je normale berichten verdien je dan dus 1400 x 12 eurocent (en niet 1400 x 11).

Weekend bonus: nee
Avond bonus: nee
Maandelijkse bonus: nog niet, komt later