Je staat op het punt om te solliciteren voor een baan bij een bedrijf. Een baan is een overeenkomst tussen twee partijen. Het bedrijf heeft een verantwoordelijkheid om de gestelde afspraken na te komen, maar dat geldt ook voor jou. Zorg erg dus voor dat je alle informatie over die baan goed hebt gelezen, zodat je ook weet wat de condities en voorwaarden zijn. Veel algemene informatie die voor elke baan geldt, kun je vinden via de pagina's onder het menu 'INFO'. Het is in je eigen belang dat je ook deze pagina's goed doorneemt.

Er is geen test voor deze aanmelding omdat mensen hele verschillende achtergronden kunnen hebben, maar je wordt wel degelijk getest op je kennis door mensen met verstand van zaken.
Helaas komt het nog wel eens voor dat mensen ons maar wat op de mouw proberen te spellen, door wat dingen te roepen die ze even met google hebben opgezocht. In de hoop dat ze dan maar worden aangenomen omdat dit werk beter betaalt dan ander (chat)werk.
Doe dat niet, kost zowel jou als het bedrijf alleen maar onnodig tijd. Door de gerichte vragen die ze stellen val je doorgaans bij de kennismaking al door de mand. En zelfs als je daardoor zou komen, dan zien ze in de antwoorden in de chat wel dat het niet klopt. Dan is je account meteen afgesloten. Je moet echt kennis van zeken hebben.

Vul nu het onderstaande formulier in met je persoonlijke gegevens en gevraagde informatie. Alle velden zijn verplicht, anders kun je niet versturen. Ben je klaar, vergeet dan niet op submit te klikken. Je krijgt een bevestigingstekst te zien.

LET OP - DIT IS NEDERLANDSTALIG WERK

Steeds meer browsers tegenwoordig vertalen webpagina's automatisch.
Ben je op zoek naar Engelstalig werk, gebruik dan het menu 'English'.

SA Aanmelden