SA SPIRITUELE CHAT
AANMELDEN
WOW!
NEDERLANDS
WERK

LEES DIT VOOR JE SOLLICITEERT

SA is een bedrijf waar je op berichten reageert van klanten met vragen op allerlei gebied vanuit jouw kennis van een of meerdere 'medium' gerelateerde gebieden. Dit kan van alles zijn: astrologie, wicca, numerologie, psychic, medium, tarot in alle vormen, readings etc.
Maar ook de klantvragen kunnen zeer uiteenlopend zijn: "hoe ziet mijn toekomst eruit", "ga ik dit jaar de liefde van mijn leven vinden", "ik zoek contact met mijn overleden moeder", "kom ik er dit jaar financieel weer bovenop" enzovoorts.
Dit is onmogelijk in een simpele online test te vangen en daarom bevat dit aanmeldformulier dan ook geen testvragen.
Laat het je wel duidelijk zijn dat dit iets heel anders is dan online dating. Je moet wel echt kennis van zaken hebben om dit te kunnen doen. Het zijn vragen waar mensen vaak mee worstelen en daarop moet dan ook een goed inhoudelijk antwoord gegeven worden. Naast de nodige kennis van (een of enkele) bovengenoemde zaken, vergt dat ook een goed sociaal inzicht en flink wat empathisch vermogen.
Je wordt daarom persoonlijk getest en ingewerkt en solliciteren omdat je denkt geld te kunnen verdienen zonder de kwaliteiten die gevraagd worden, heeft dan ook geen enkele zin.
In plaats van een test, hebben we een tekstvak toegevoegd. Vul hier (alvast) zo volledig mogelijk je ervaring en kennis op dit gebied in, zodat we bij het testen en inwerken ook weten op welke gebieden je over de nodige kennis beschikt.
Je hoeft dus niet in elk gebied thuis te zijn. Is tarot kaarten leggen helemaal jouw ding, dan kun je vanuit die kennis werken. Maar hoe breder je kennis, des te beter natuurlijk.

SOLLICITEREN VOOR SA