OCC
PROMOTEN EN/OF BERICHTEN VERWERKEN
VRIJE INLOG


WOW!
NEDERLANDS
WERK


Elke nieuwe betalende klant

-----

50 eurocent per klant

Elk binnenkomend betaald bericht op jouw profielen


15 eurocent per bericht

Elk antwoord op betaald bericht van klant**


15 eurocent per bericht

Elke poke, trigger, trial bericht**


10 eurocent per bericht


** Nog niet beschikbaar, zie onder bij 'team'.


Met dit nieuwe start up project bieden we jou de mogelijkheid om zelf geld te verdienen met promoten, door je eigen profielen te maken en te adverteren.
Op elke nieuw binnengehaalde betalende klant, krijg je 50 cent aanmeldbonus. Daarnaast ontvang je op elk bericht die de klant stuurt naar een van jouw profielen 15 eurocent.
Sluit je je ook nog aan bij ons team om berichten te verwerken dan krijg je per normaal bericht naar de klant als operator ook nog eens 15 cent per bericht**.
En het mooie is, om te promoten hoef je niet eens ervaring te hebben (mag natuurlijk wel!).
We hebben instructie materiaal, een basis training/uitleg en er is ook een blog waarin allerlei tips, sites en dergelijke worden gedeeld en waar je hulp kunt vragen als je ergens mee vastloopt.

Er zijn natuurlijk wel een paar voorwaarden waar je aan moet voldoen, dus lees het volgende ook even goed door:

Leeftijd, ID en bankrekening
- Je moet 18 jaar of ouder zijn, over een geldig officieel ID beschikken en een bankrekening op eigen naam hebben, waarop je ook euro's kunt ontvangen. Kom je bijvoorbeeld uit Suriname en doet je bank moeilijk, kijk dan eens naar de mogelijkheden van een online bankrekening bij Bitsafe of Wise.
Voor alle duidelijkheid: we betalen dus niet uit op de rekening van je zus, buurman, vriendin etc. Dit is bij wet verboden en dat doen we dus ook niet.
Indien je in Nederland woont, is een BSN verplicht.

Computer en vaardigheden
- Om te kunnen promoten dien je uiteraard te beschikken, over een goede laptop of desktop en goed interrnet. Geen telefoon of tablet. Promoten is adverteren op sites, zelf profielen maken, emailen, foto's zoeken en verifieren etc. Dat is niet te doen op je smartphone of tablet, geloof ons. Je hebt voor dit werk echt een computer nodig.
Je moet bovendien goed overweg kunnen met die computer en computerprogramma's. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met VPN, IP hiders, apps waar je foto's kunt spiegelen en checken, dingen uploaden etc. Dus ja, er is een basistraining, informatie én hulp in de groep waar je vragen kunt stellen en ook tips en trucs en handige sites krijgt, maar je wordt wel in staat geacht daar dan zelfstandig iets mee te kunnen. Om een voorbeeld te geven, we hebben een mooie lijst met sites waar je zou kunnen adverteren, maar het is niet de bedoeling dat je dan gaat vragen 'hoe zet ik dan een advertentie op een site?'. Als je een fiets wil verkopen op marktplaats moet je dat ook gewoon zelf uitzoeken en doen.

Inzet en geduld
Promoten is geen snel rijk verhaal. Als je ergens succesvol in wil worden, moet je je daar gewoon voor inzetten, hard werken, volhouden, tijd aan besteden en geduld hebben. Voor mensen die liever lui dan moe zijn, binnen no time resultaat willen zien en anders meteen al gedemotiveerd raken, is dit geen geschikt werk. Echter, als je het goed doet en dat uitbouwt naar meer dan zul je altijd klanten binnen halen. Bovendien zit er een 'geluksfactor' in. Iedereen die ooit operator is geweest, weet dat er veel klanten zijn die nooit credits kopen of hooguit één keer. Maar ook dat er klanten zijn die een jaar of langer blijven en credits blijven kopen. En dat zijn natuurlijk de knallers waar je hoopt en waar je op binnen loopt. Helaas laten die zich niet voorspellen.

Werkzaamheden
Het platform is nieuw dus sommige dingen zijn nog in ontwikkeling, bijvoorbeeld profielen die je gemaakt hebt, worden nu nog door het bedrijf online gezet, maar zeer binnenkort krijg je daar je eigen login voor, zodat je dat zelf kan doen. Maar dit is ongeveer het lijstje van wat je moet doen om te promoten:
- Profiel maken met intro tekst en basis gegevens (lengte, oogkluer, haarkleur etc).
- Foto's zoeken, checken, spiegelen (hoe meer foto's bij je profiel hoe beter)
- Je profielen zelf uploaden (wordt aan gewerkt)
- Je profielen promoten op advertentie sites (er wordt nog gewerkt aan het automatisch genereren van email adressen, zodat je direct een kant en klare link hebt)
- De trial berichten beantwoorden, dit zijn de (2) gratis berichten die de klant krijgt en waarmee ze in eerste instantie reageren op jouw profiel voordat de klant koopt (op dit moment worden die nog door de supervisors van het bedrijf beantwoord, maar er wordt gewerkt aan een directe koppeling naar jouw account, zodat je niet alleen kunt zien hoeveel klanten er op je advertenties hebben gereageerd, maar je ook het binnenhalen in eigen hand hebt).

Nieuwe klant binnenhalen
Zodra een klant de eerste keer iets koopt op basis van jouw profiel, verdien je een aanwerfpremie van 50 eurocent.

Berichten van klanten gericht aan jouw profiel
Als de klant heeft gekocht en dus betaalde berichten stuurt aan 1 van jouw profielen, verdien je 15 eurocent per ontvangen bericht.

Berichten van jouw profiel naar klant
Dit kan alleen via ons team* en dat betaalt 15 euro cent per live bericht en 10 voor trial berichten, pokes en dergelijke.

*Team
Je kunt dus als je promoot niet zelf de berichten beantwoorden van de klanten. Dat wordt gedaan door het team. Maar in deze fase bestaat het team alleen uit een aantal supervisors en door ons aangewezen operators die al voor andere sites bij ons werken, je kunt je daar dus nog niet voor aanmelden. Pas Pas bij voldoende traffic, gaan we daar echt een team op inzetten. Heb je daar ook interesse in, dan kun je die optie op het aanmeldformulier wel alvast aanvinken.
Wil je nu snel aan de slag als operator meld je dan gewoon aan voor de BV chat (kun je vinden via het menu).


Note: voor operators gelden t.z.t. natuurlijk wel de normale esien met betrekking tot berichten verwerken, zoals goed Nederlands, richtlijnen van de ACM volgen etc.

UITBETALING/STOPPEN

Uitbetalende instantie: LAMR/WOW
Minimum uitbetaling op maandbasis:
50 Euro voor EU/IBAN rekeningen (geldt ook voor online bankaccounts van Bitsafe en Wise.
100 euro naar alle andere landen/bankaccounts.
Let op: Wij stoppen ontzettend veel werk in training, infomatie, begeleiding en (voor nu) ook nog in het beantwoorden van binnenkomende berichten en we zoeken dus volhouders die zich echt inzetten om te promoten anders steken we al die tijd er dus voor niets in. Haak je dus af en heb je een tegoed van minder dan 50 euro dan vervalt je tegoed. Want al die mensen die aan het werk zijn gezet om jou te begeleiden moeten ook betaald worden. Meedoen betekent dus dat je dit accpeteert!

GEMAAKTE PROFIELEN

Alle profielen die je gemaakt hebt en door ons online zijn gezet, zijn en blijven eigendom van de site. Indien je stopt worden deze dus niet verwijderd. Wel is het mogelijk dat ze worden aangepast (bijvoorbeeld als je er een rommeltje van hebt gemaakt, maar dat is dan jouw probleem niet meer).

UREN

Het is freelance en promoten doe je dus helemaal in je eigen tijd. Voor berichten verwerken zullen we t.z.t. de benodigde informatie en eisen aankondigen.

KWALITEIT

Ook als promoter heb je te maken met kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit en hoeveelheid van de foto's die je plaatst, de teksten die je schrijft voor je profielen, maar ook teksten die je gebruikt bij het adverteren. Wazige of slechte foto's, slordige teksten met spelfouten, werkt allemaal in je nadeel. Pakkende wervende teksten voor advertenties zijn ook belangrijk. Zorg dat je opvalt.

ACCOUNT BLOK

We behouden ons het recht voor je account te stoppen indien je er een potje van maakt of niets meer doet.

AANWEZIGHEID

Kun je een tijdje geen tijd in het promoten steken, bijvoorbeeld omdat je examens moet maken, naar het ziekenhuis moet, op vakantie bent etc, dan wordt er van je verwacht dat je een professionele volwassen houding hebt en ons vooraf even op de hoogte stelt. Je komt daar niet achteraf mee! Bovendien loop je dan dus het risico dat je account geblokt wordt of zelfs gesloten.

KLANTEN

De klanten van OCC komen uit Nederland en België.


AANMELD PROCEDURE


Gebruik de knop om je aan te melden.
Je ziet een aantal persoonlijke vragen die je in moet vullen. Alle velden zijn verplicht, vul je iets niet in, dan kun je het formulier niet versturen.
We krijgen heel veel aanmeldingen op dit soort banen en we moeten al die informatie wel goed verwerken. Afhankelijk van hoe druk het is kan dit dus even duren.
Zodra het is verwerkt krijg je een email van ons om je bankgegevens en ID in te sturen.
LET OP!!: Check ook je spambox/spamfolder van je email account, het wil nog wel eens voorkomen dat de mail daarin terecht komt!
Heb je 2 weken na je aanmelding nog steeds niets ontvangen, stuur dan even een mail naar wow@worldonlinework.net zodat we het voor je kunnen nagaan.
Zodra onze administratie je bankgegevens en ID heeft verwerkt, sturen we je door naar de inwerkafdeling.

Indien je wordt aangenomen dan gelden de volgende voorwaarden:

  • Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn
  • Je beschikt over een bankrekening op eigen naam. (Bankrekeningen op naam van een ander worden niet geaccepteerd en je aanmelden onder een valse naam heeft dus ook totaal geen zin)
  • Zorg dat je zelf controleert of je op jouw bankrekening euro betalingen kan ontvangen
  • Zorg dat je controleert of je account actief is en dus niet slapend omdat je er al langere tijd geen gebruik van hebt gemaakt
  • Zorg dat je controleert of er geen limiet op je bankrekening is (bijvoorbeeld bij een studentenrekening)
  • Controleer de gegevens die je instuurt goed. Het komt voor dat mensen cijfers omdraaien of een cijfer gewoon vergeten in hun bankrekeningnummer. De gevolgen kunnen kostbaar zijn en zijn voor eigen rekening!
  • Voor in Nederland wonende werknemers is een BSN verplicht.
  • Je beschikt over een geldig en officieel ID (zoals paspoort,of ID kaart), waarop in elk geval je naam en geboortedatum of jaar zijn vermeld
  • Je ID moet een ID zijn van het land waar je woont en werkt. Bijvoorbeeld: je kunt dus niet zeggen, ik woon en werk in NL, een NL bankrekening gebruiken en dan een Surinaams ID insturen, Dat is bij wet verboden en accpeteren we dus ook niet.
  • Je hebt een skype account (niet nodig voor het werk zelf, maar wel voor het contact met de manager, supervisors etc.) Alleen de messenger functie wordt gebruikt, je hoeft dus nooit te bellen of te cammen

Indien je niet aan deze voorwaarden voldoet, heeft het geen zin om je aan te melden.


BELANGRIJK


OCC is een Nederlands georiënteerd bedrijf. Voor zover er wordt gesproken over tijden, is dit altijd Nederlandse tijd, niet alleen op deze website, maar ook bij het bedrijf zelf. Hou er dus rekening mee dat als je afspraken maakt met een supervisor of uren doorgeeft, ze van je verwachten dat je dat in Nederlandse tijd doet.

Dit is freelance werk. Dat betekent dat je er altijd zelf verantwoordelijk voor bent om je inkomsten op te geven bij de belastingdienst in jouw land.

Je bent niet in vaste dienst en het bedrijf geeft dus ook geen werkgeversverklaringen af.

Om dit werk goed te kunnen doen, dien je uiteraard de beschikking te hebben over een aantal dingen zoals een goedwerkende laptop of desktop PC met toebehoren, een stabiele en niet al te trage internetverbinding, een goed werkend modem en een betrouwbare stroomvoorziening.
Dit moet op orde zijn.

Verder wordt er van je verwacht dat je over een gezonde dosis zelfkennis beschikt. Als je werk aanneemt, dan heb je daar ook tijd voor en plan je dat ook in. Andere zaken in je leven plan je daaromheen en niet omgekeerd.

Freelance of niet, het is echt werk bij een echt bedrijf en je wordt er voor betaald in echt geld. Daar horen ook regels bij en die accepteer je als je het werk aanneemt.

Belangrijk: WOW is een bedrijf dat banen aanbiedt van diverse bedrijven, wij zijn dus de bemiddelaar tussen jou en het bedrijf. Neem je de baan aan dan werk je dus voor dat bedrijf en niet voor WOW.