MR MEDIUM
AANMELDEN
WOW!
NEDERLANDS
WERK

LEES DIT VOOR JE SOLLICITEERT

MR is een bedrijf waar je op berichten reageert van klanten met vragen op allerlei gebied vanuit jouw kennis van een of meerdere 'medium' gerelateerde gebieden. Dit kan van alles zijn: astrologie, wicca, numerologie, psychic, medium, tarot in alle vormen, readings etc.
Maar ook de klantvragen kunnen zeer uiteenlopend zijn: "hoe ziet mijn toekomst eruit", "ga ik dit jaar de liefde van mijn leven vinden", "ik zoek contact met mijn overleden moeder", "kom ik er dit jaar financieel weer bovenop" enzovoorts.
Dit is onmogelijk in een simpele online test te vangen en daarom bevat dit aanmeldformulier dan ook geen testvragen.
Laat het je wel duidelijk zijn dat dit iets heel anders is dan online dating. Het betaald goed, maar je moet wel echt kennis van zaken hebben om dit te kunnen doen. Het zijn vragen waar mensen vaak mee worstelen en daarop moet dan ook een goed inhoudelijk antwoord gegeven worden. Naast de nodige kennis van (een of enkele) bovengenoemde zaken, v ergt dat ook een goed sociaal inzicht en flink wat empathisch vermogen.
Je wordt daarom persoonlijk getest en ingewerkt en solliciteren omdat je denkt geld te kunnen verdienen zonder de kwaliteiten die gevraagd worden, heeft dan ook geen enkele zin.
In plaats van een test, hebben we een tekstvak toegevoegd. Vul hier zo volledig mogelijk je ervaring en kennis op dit gebied in.

SOLLICITEREN VOOR MR