PROMOTEN
Promoten is iets heel anders dan berichten verwerken. In plaats van het beantwoorden van berichten, gaat het hier juist om het genereren van berichten door jouw eigen profielen te promoten middels advertentiesites. Dat is dus niet hetzelfde als profielen schrijven, hoewel dat wel een onderdeel van promoten is. Je maakt namelijk eerst je eigen profielen, zoekt daar foto's bij (minimaal een paar, maar meer is altijd beter) en plaatst die op de site. Natuurlijk dient je profiel ook een wervende tekst te hebben en kenmerken (zoals hobbies, kleur ogen etc). Dan wordt er een email adres aangemaakt dat gekoppeld is aan jouw profiel en vervolgens gebruik je dat adres (ook weer met wervende tekst en een foto) om jouw profiel te promoten op advertentiesites.
Door de manier waarop dit werkt is het een baan voor mensen die heel goed georganiseerd kunnen werken en van volhouden weten. Het duurt namelijk wel even voor het zijn vruchten af begint te werpen, maar als het dat eenmal doet en je bent er goed in, dan kun je er behoorlijk wat geld mee verdienen.

SYSTEEM
CE3 is een kant en klaar systeem. Profiel aanmaken, foto's uploaden, email adres profiel, catch mail, je kunt alles direct binnen en vanuit het systeem doen. Het is nu nog alleen beschikbaar voor Nederland & Belgie, maar promoten voor engelstalige landen staat ook gepland, voor eind 2021.

COMPUTER EN VAARDIGHEDEN
Voor deze baan zoeken we met name mensen die echt al ervaring hebben met promoten en gewoon na wat basisuitleg direct hun weg weten te vinden in het systeem en zelfstandig aan de slag kunnen gaan.

BERICHTEN VERWERKEN
Er is geen mogelijkheid bij CE3 om ook berichten te verwerken, het bedrijf heeft daar een apart, eigen team voor.

KWALITEIT EN REGELS
Uiteraard wordt er van je verwacht dat je goed georganiseerd werk levert, je aan de regels houdt en je de taal waarin je werkt fatsoenlijk beheerst. Niet alleen wil het bedrijf kwalitatief goede profielen op de site hebben, maar bovendien zijn fouten met links, wazige foto's en spelfouten in teksten domweg in je eigen nadeel. Indien je slecht en slordig werk levert behoudt het bedrijf zich uiteraard het recht voor je account te sluiten. Profielen zijn eigendom van het bedrijf.

TEST
Er is uiteraard geen test voor CE3. Na het aanmelden middels het aanmeldformulier wordt er contact met je opgenomen en bekeken of het zin heeft om jou bij CE3 aan te melden.

Maandbasis (kalendermaand)
Elk binnenkomend betaald bericht op een van jouw profielen: 15 eurocent

BETALING
Uitbetalende instantie: LAMR.
Periode: maandelijks, eerste week van de maand.
Minimum voor uitbetaling: 50 euro voor IBAN/EU rekeningen, 100 euro voor alle andere landen/rekeningen.
Invoice: maandelijks.
Minimum uitbetaling indien je stopt met het werk: 25 euro voor IBAN/EU rekeningen. Voor alle overige landen/rekeningen is dit afhankelijk van het totaal van de bankkosten per land. Als de kosten hoger zijn dan je tegoed, heeft uitbetalen uiteraard geen zin.
Bijzonderheden: voor sommige landen kan het gunstig zijn om de bankkosten aan de kant van de verzender af te trekken, je houdt dan meer geld over aan de transactie. LAMR biedt deze mogelijkheid, dus informeer bij het bedrijf.
Voor algemene vragen over bankzaken en kosten, check onze informatie pagina's in het menu 'INFO'.