CE3
PROMOTEN


WOW!
NEDERLANDS
WERK

CE3 Chatengine
Profiel aanmaken, email adres profiel, catch mail, alles in 1 systeem

Elk binnenkomend betaald bericht op jouw profielen

15 eurocent per bericht


Voor dit complete en simpel te gebruiken promoting systeem zoeken we met name mensen die al ervaring hebben met het CE3 of CE4 pakket of mensen die echt al ervaring hebben met promoten met andere min of meer klant en klare systemen die zelf snel de weg weten te vinden in een dergelijk systeem.

Je hoeft geen berichten te tikken, het gaat puur om het aanmaken en uploaden van de profielen met foto's (foto check), intro tekst, basis gegevens en adverteren.
De betaling is wellicht wat lager (15 euro cent voor elk inkomend betaald bericht van klanten op elk van jouw profielen), maar aangezien je alles vanuit 1 systeem aan kan maken en regelen, kun je veel sneller werken. Aangezien berichten verwerken niet nodig is, kun je je dus puur op het promoten richten.

Er zijn natuurlijk wel een paar voorwaarden waar je aan moet voldoen, dus lees het volgende ook even goed door:

Leeftijd, ID en bankrekening
- Je moet 18 jaar of ouder zijn, over een geldig officieel ID beschikken en een bankrekening op eigen naam hebben, waarop je ook euro's kunt ontvangen. Kom je bijvoorbeeld uit Suriname en doet je bank moeilijk, kijk dan eens naar de mogelijkheden van een online bankrekening bij Bitsafe of Wise.
Voor alle duidelijkheid: we betalen dus niet uit op de rekening van je zus, buurman, vriendin etc. Dit is bij wet verboden en dat doen we dus ook niet.
Indien je in Nederland woont, is een BSN verplicht.

Computer en vaardigheden
- Om te kunnen promoten dien je uiteraard te beschikken, over een goede laptop of desktop en goed internet. Geen telefoon of tablet. Promoten is adverteren op sites, zelf profielen maken, emailen, foto's zoeken en verifieren etc. Dat is niet te doen op je smartphone of tablet, geloof ons. Je hebt voor dit werk echt een computer nodig.
Je moet bovendien goed overweg kunnen met die computer en computerprogramma's. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met VPN, IP hiders, apps waar je foto's kunt spiegelen en checken, dingen uploaden etc. Je kunt natuurlijk aan het team wel wat vragen stellen over speciifieke dingen, maar het is niet de bedoeling dat we jou van scratch moeten gaan inwerken.

Inzet en geduld
Promoten is geen snel rijk verhaal. Als je ergens succesvol in wil worden, moet je je daar gewoon voor inzetten, hard werken, volhouden, tijd aan besteden en geduld hebben. Voor mensen die liever lui dan moe zijn, binnen no time resultaat willen zien en anders meteen al gedemotiveerd raken, is dit geen geschikt werk. Mensen die ervaring hebben met dit werk weten dicht echt allemaal wel, maar we zetten het er voor de duidelijkheid toch maar even bij, voor de mensen die denken: kassa, hoe moeilijk kan het nou helemaal zijn.


UITBETALING/STOPPEN

Uitbetalende instantie: LAMR/WOW
Minimum uitbetaling op maandbasis:
50 Euro voor EU/IBAN rekeningen (geldt ook voor online bankaccounts van Bitsafe en Wise).
100 euro naar alle andere landen/bankaccounts.

Indien je stopt blijven de profielen in ons team op de site staan, je verdiensten lopen drie maanden door indien je een tegoed hebt van meer dan 100 euro (alle landen).

UREN

Het is freelance en promoten doe je dus helemaal in je eigen tijd.

KWALITEIT

Ook als promoter heb je te maken met kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit en hoeveelheid van de foto's die je plaatst, de teksten die je schrijft voor je profielen, maar ook teksten die je gebruikt bij het adverteren. Wazige of slechte foto's, slordige teksten met spelfouten, werkt allemaal in je nadeel. Hoe meer foto's hoe beter. Pakkende wervende teksten voor advertenties zijn ook belangrijk. Zorg dat je opvalt.

ACCOUNT BLOK/STOP

We behouden ons het recht voor je account te blokken of te stoppen indien je er een potje van maakt of niets meer doet.

AANWEZIGHEID

Kun je een tijdje geen tijd in het promoten steken, bijvoorbeeld omdat je examens moet maken, naar het ziekenhuis moet, op vakantie bent etc, dan wordt er van je verwacht dat je een professionele volwassen houding hebt en ons vooraf even op de hoogte stelt. Je komt daar niet achteraf mee! Bovendien loop je dan dus het risico dat je account geblokt wordt of zelfs gesloten.

KLANTEN

De klanten van CE3 komen uit Nederland en Belgiƫ.
Promoten in andere talen staat in de planning eind 2021.


AANMELD PROCEDURE


Gebruik de knop om je aan te melden.
Je ziet een aantal persoonlijke vragen die je in moet vullen. Alle velden zijn verplicht, vul je iets niet in, dan kun je het formulier niet versturen.
We krijgen heel veel aanmeldingen op dit soort banen en we moeten al die informatie wel goed verwerken. Afhankelijk van hoe druk het is kan dit dus even duren.
Zodra het is verwerkt krijg je een email van ons om je bankgegevens en ID in te sturen.
LET OP!!: Check ook je spambox/spamfolder van je email account, het wil nog wel eens voorkomen dat de mail daarin terecht komt!
Heb je 2 weken na je aanmelding nog steeds niets ontvangen, stuur dan even een mail naar wow@worldonlinework.net zodat we het voor je kunnen nagaan.
Zodra onze administratie je bankgegevens en ID heeft verwerkt, sturen we je door naar de inwerkafdeling.

Indien je wordt aangenomen dan gelden de volgende voorwaarden:

  • Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn
  • Je beschikt over een bankrekening op eigen naam. (Bankrekeningen op naam van een ander worden niet geaccepteerd en je aanmelden onder een valse naam heeft dus ook totaal geen zin)
  • Zorg dat je zelf controleert of je op jouw bankrekening euro betalingen kan ontvangen
  • Zorg dat je controleert of je account actief is en dus niet slapend omdat je er al langere tijd geen gebruik van hebt gemaakt
  • Zorg dat je controleert of er geen limiet op je bankrekening is (bijvoorbeeld bij een studentenrekening)
  • Controleer de gegevens die je instuurt goed. Het komt voor dat mensen cijfers omdraaien of een cijfer gewoon vergeten in hun bankrekeningnummer. De gevolgen kunnen kostbaar zijn en zijn voor eigen rekening!
  • Voor in Nederland wonende werknemers is een BSN verplicht.
  • Je beschikt over een geldig en officieel ID (zoals paspoort of ID kaart), waarop in elk geval je naam en geboortedatum of jaar zijn vermeld.
  • Je ID moet een ID zijn van het land waar je woont en werkt. Bijvoorbeeld: je kunt dus niet zeggen, ik woon en werk in NL, een NL bankrekening gebruiken en dan een Surinaams ID insturen, Dat is bij wet verboden en accepteren we dus ook niet.
  • Je hebt een skype account (niet nodig voor het werk zelf, maar wel voor het contact met de manager, supervisors etc.) Alleen de messenger functie wordt gebruikt, je hoeft dus nooit te bellen of te cammen

Indien je niet aan deze voorwaarden voldoet, heeft het geen zin om je aan te melden.


BELANGRIJK


CE3 is een Nederlands georiƫnteerd bedrijf. Voor zover er wordt gesproken over tijden, is dit altijd Nederlandse tijd, niet alleen op deze website, maar ook bij het bedrijf zelf. Hou er dus rekening mee dat als je afspraken maakt met een supervisor of uren doorgeeft, ze van je verwachten dat je dat in Nederlandse tijd doet.

Dit is freelance werk. Dat betekent dat je er altijd zelf verantwoordelijk voor bent om je inkomsten op te geven bij de belastingdienst in jouw land.

Je bent niet in vaste dienst en het bedrijf geeft dus ook geen werkgeversverklaringen af.

Om dit werk goed te kunnen doen, dien je uiteraard de beschikking te hebben over een aantal dingen zoals een goedwerkende laptop of desktop PC met toebehoren, een stabiele en niet al te trage internetverbinding, een goed werkend modem en een betrouwbare stroomvoorziening.
Dit moet op orde zijn.

Verder wordt er van je verwacht dat je over een gezonde dosis zelfkennis beschikt. Als je werk aanneemt, dan heb je daar ook tijd voor en plan je dat ook in. Andere zaken in je leven plan je daaromheen en niet omgekeerd.

Freelance of niet, het is echt werk bij een echt bedrijf en je wordt er voor betaald in echt geld. Daar horen ook regels bij en die accepteer je als je het werk aanneemt.

Belangrijk: WOW is een bedrijf dat banen aanbiedt van diverse bedrijven, wij zijn dus de bemiddelaar tussen jou en het bedrijf. Neem je de baan aan dan werk je dus voor dat bedrijf en niet voor WOW.