BV/MOD
SOLLICITATIE
TESTWOW!
NEDERLANDS
WERK

LEES DIT VOOR JE SOLLICITEERT

Vul eerst de persoonlijke velden in en schrijf dan zo goed mogelijke antwoorden op de gegeven berichten.
Let op: WOW! werft mensen voor verschillende bedrijven. Elk bedrijf heeft haar eigen wensen, eisen en regels en die kunnen onderling behoorlijk van elkaar verschillen. Denk dus niet 'ik doe dit werk al 5 jaar, dus ik weet alles al', of 'ik heb al een andere test gemaakt, deze zal wel min of meer hetzelfde zijn'. Lees gewoon eerst de regels goed door!
Wil je de regels er naast houden bij het maken van de test, klik dan met je rechtermuisknop op de knop en kies voor 'openen in een nieuw venster (of tab)' of nog makkelijker, download even het bestand en zet dat open op je computer.
Elk bedrijf controleert op taal (hoe is je taalgebruik), techniek (hoe ga je met de klant om), inhoud (hoe ga je op het bericht in) en regels (hoe pas je de regels toe). Al deze zaken moeten min of meer in orde zijn. Hoe meer je goed doet, des te meer kans je maakt om te worden aangenomen. Bovendien laat je er mee zien dat je serieuze interesse hebt. Verplaats je eens in de positie van het bedrijf: je krijgt een sollicitatie binnen en in één oogopslag kan je al zien dat de sollicitant niet eens de moeite heeft genomen om de bedrijfsregels te lezen. Zou jij die aannemen?

SOLLICITEREN VOOR BV/MOD