Je staat op het punt om te solliciteren voor een baan bij een bedrijf. Een baan is een overeenkomst tussen twee partijen. Het bedrijf heeft een verantwoordelijkheid om de gestelde afspraken na te komen, maar dat geldt ook voor jou. Zorg er dus voor dat je alle informatie over die baan goed hebt gelezen, zodat je ook weet wat de condities en voorwaarden zijn. Veel algemene informatie die voor elke baan geldt, kun je vinden via de pagina's onder het menu 'INFO'. Het is in je eigen belang dat je ook deze pagina's goed doorneemt.

Bijzondere informatie bij deze test:

Een poke is een bericht naar een klant die al even niet meer heeft gereageerd.

Een trial klant is een klant die gebruik maakt van de gratis berichten die hij/zij krijgt bij het aanmelden op een website. De klant moet dus overtuigd zijn om met jou verder te willen gaan, dat moeten we terug kunnen zien in jouw berichten. Afspreken voor een date, of dit zelfs maar suggereren is bij dit bedrijf niet toegestaan.

Voor de algemene regels, check in het menu 'INFO' > 'REGELS'.

Vul nu het onderstaande formulier in met je persoonlijke gegevens en maak de testvragen. Alle velden zijn verplicht, anders kun je niet versturen. Ben je klaar, vergeet dan niet op submit te klikken. Je krijgt een bevestigingstekst te zien.

LET OP - DIT IS NEDERLANDSTALIG WERK

Steeds meer browsers tegenwoordig vertalen webpagina's automatisch.
Ben je op zoek naar Engelstalig werk, gebruik dan het menu 'English'.

OCC Chat Aanmelden

Naam (Volledige naam graag, dus voornaam én achternaam)
E-mailadres
Ik woon en werk vanuit (vul je land in):
Leeftijd
Hoe heb je ons gevonden (bijv. facebook, via vriend of collega, google, advertentie, forum etc).
1. Hoi ik ben Klaas, ik ben ook van Amsterdam. Ik zoek alleen sex en geen relatie want die heb ik al. Zeg me maar waar en wanneer je wil ontmoeten. (NL trial klant, 1e bericht. Jouw naam is Debby)
2. Hey Angela, *****@********* is mijn email adres, mijn credits zijn op. Ik zie je mailtje tegemoet. (NL trial klant, 3e bericht. Klantnaam onbekend.)
Skype adres