Je staat op het punt om te solliciteren voor een baan bij een bedrijf. Een baan is een overeenkomst tussen twee partijen. Het bedrijf heeft een verantwoordelijkheid om de gestelde afspraken na te komen, maar dat geldt ook voor jou. Zorg erg dus voor dat je alle informatie over die baan goed hebt gelezen, zodat je ook weet wat de condities en voorwaarden zijn. Veel algemene informatie die voor elke baan geldt, kun je vinden via de pagina's onder het menu 'INFO'. Het is in je eigen belang dat je ook deze pagina's goed doorneemt.

Bijzondere informatie bij deze test:

Een poke is een bericht naar een klant die al een tijdje niet heeft gereageerd. Is dat een eerste of een tweede poke dan stuur je een goed bericht, gericht om de klant te laten reageren.

Is dat een derde of vierde poke, dan mag dat suggestief zijn (bijvoorbeeld heb je deze week of komend weekend tijd), maar hou dat wel algemeen, daten en afspraken maken mag namelijk niet in deze chat.

Een flirt is een eerste bericht van de klant aan een profiel, je kent de klant dus nog niet.

Voor de algemene regels, check in het menu 'INFO' > 'REGELS'.

Vul nu het onderstaande formulier in met je persoonlijke gegevens en maak de testvragen. Alle velden zijn verplicht, anders kun je niet versturen. Ben je klaar, vergeet dan niet op submit te klikken. Je krijgt een bevestigingstekst te zien.

LET OP - DIT IS NEDERLANDSTALIG WERK

Steeds meer browsers tegenwoordig vertalen webpagina's automatisch.
Ben je op zoek naar Engelstalig werk, gebruik dan het menu 'English'.

BV Aanmelden

Naam (Volledige naam graag, dus voornaam én achternaam)
E-mailadres
Ik woon en werk vanuit (vul je land in):
Leeftijd
Hoe heb je ons gevonden (bijv. facebook, via vriend of collega, google, advertentie, forum etc).
Vraag 1: Hey lekker ding, ik ben Peter en vind je er erg goed uit zien. Waar woon je ergens en wanneer mag ik komen?
Vraag 2 1e POKE naar klant. Zijn laatste bericht was: "Okay schat, ik moet nu echt weg en ik ben er pas vanavond weer, fijne dag vandaag, kusjes xxxxx
Skype adres