WOW!
NEDERLANDS
WERK

WELKOM BIJ WORLD ONLINE WORK!

Bij WOW! kun je banen vinden van betrouwbare bedrijven die personeel zoeken voor hun online diensten. Je hebt alle informatie die je nodig hebt direct bij de hand. En met onze makkelijke stap voor stap begeleiding, meld je je direct aan. Wij zorgen ervoor dat je sollicitatie direct verwerkt wordt en bij het juiste bedrijf terecht komt. Zodra het bedrijf heeft laten weten of je wel of niet bent aangenomen, nemen we direct contact met je op. Ben je aangenomen dan zorgen wij ervoor dat het contact tussen jou en het bedrijf tot stand komt. Heb je vragen, dan kun je ons altijd bereiken via email of Skype.

Om ons aanbod aan Nederlandstalig werk te bekijken, kun je het menu gebruiken.OP ZOEK NAAR ONLINE PERSONEEL?


Wij beschikken over een bestand van duizenden mensen die graag online willen werken. Heeft u iemand nodig voor uw helpdesk of om inkomend berichten verkeer te beantwoorden? U zoekt professionele medewerkers voor uw Astro-lijn? Een goede coach of manager voor uw site? Profielschrijvers of website promotors?
Wij adverteren uw baan via onze mediakanalen, zetten uw baan op onze website met contactformulier en voegen desgewenst een met u samen opgestelde (of door u aangeleverde) test toe om de kwaliteit van het geleverde werk te controleren en af te stemmen. Daarnaast houden wij onze achterban door middel van e-mails wekelijks op de hoogte van het aanbod. Ook extra promotie door middel van een blog post op onze home page behoort tot de mogelijkheden.
Meer weten? Stuur ons gewoon even een e-mail!